Cases

 • Vi valgte EBM’s kassesystem til vores café, på grund af deres service, og så fordi systemet passer til det som vi har behov for.
  Jacob Nielsen, Designmuseets café
 • Vi valgte kassesystemt ud fra det var det mest anvendelig, indenfor vores branche, i forhold til det vi har brug for.
  René Due Jesen, Castenskiold
 • Vi har valgt EBM’s kassesystem til alle vores butikker, da det er det mest moderne system vi har set. Det er nemt at bruge og smart til en restaurant som os. Kommunikationen mellem køkkenet og gulvet er unik, køkkenskærmene hjælper os på mange måder! Derudover er servicen så god, når man ringer til EBM og skal have hjælp. Jeg er så tilfreds.
  Jesper Stevn, Cross Café
 • Jeg har valgt EBM’s løsning, pga servicen og systemet. Det passer nemlig til det jeg har behov for.
  Vibeke Hansen, Herrehuset i Otterup
 • Det var pga nogle ærlige og tiltalende mennesker vi talte med på messen i Herning. Som talte almindelig dansk og ikke teknik sprog, så jeg forstod det hele. Det bedste køb jeg har gjort det er håndterminalen, og det siger jeg til alle.
  Søren Fiil, Hvidsten kro
 • Jamen altså, kasseapparatet i mine øjne det er blodårene i kroppen. Fordi det er kommunikationen til køkkenet, hvor der kommer en bon ud. Det er kommunikationen til baren, det er hele vores safety-net. Jeg stoler på EBM, så derfor valgte jeg deres løsning.
  Christian Bøjlund, Frederiksgade 42
 • EBM kom med en løsning som passede lige til vores behov, derudover er der en rigtig god service, og det er altid hyggeligt at kigge forbi kontoret.
  Sinners Inc
 • Kähler Spisesalon

  Den grundlæggende filosofi er, at tradition skal kombineres med samtidens udtryk, så det bedste fra begge dele træder frem. Vi har ladet os inspirere af tidligere tiders parisersaloner, som var samlingssted for kunstinteresserede.

  Vi har gjort os umage med indretningen af Kähler Spisesalon, og alle detaljer er nøje overvejet. Vi har bygget den restaurant, som vi allerhelst selv vil besøge, og vi håber, at du vil føle dig hjemme. I spisesalonen er mødet om det rustikke langbord omdrejningspunktet - her er plads til både intime samtaler og spontane møder med andre gæster. 

  M.P. Bruuns Gade 33
  8000 Århus C

  kahler.png

  I Kähler Spisesalon ønsker vi at give dig ’Kähleroplevelsen’ – den helt igennem skønne aften, hvor den smukke keramik og den lækre mad forenet med godt selskab og nærværende betjening tilsammen giver dig en oplevelse, som var du på besøg hos en god ven.

 • Sota Sushi

  Vi lægger stor vægt i at servere spændende og smagfulde retter for vores gæster og give vores gæster en mindeværdige oplevelse i afslappede omgivelser.

  Videreudvikling af det japanske køkkenet, er nogle af de nøgleord bag vores koncept, derfor søger vi hele tiden efter nye inspirationer fra verden rundt og dette har ligeledes ført til den restaurantstil og indretning sota sushi bar har den dag i dag.

  Hos sota sushi bar vil vi give vore gæster et nyt og raffineret billede af det japanske køkken og lade vores gæster føle og smage at, det japanske køkken er andet og mere end rå fisk – det er sund, delikat og nærende, hvor alle sanser forkæles og går op i en højere endhed.

  Vestergade 47
  8000 Aarhus C

   

  Skærmbillede 2016-01-31 kl. 21.52.07.png

  Sota sushi bar er en japansk restaurant, hvor kvalitet, kærlighed til små detaljer, varme og hygge er grundlaget for restauranten.

Kontakt os så vi bedre kan hjælpe dig
Ønsker du at blive ringet op af en konsulent for en uforpligtende snak om vores produkter? Så kontakt os, så vi kan tage en snak om dine behov
 • Hvidesten Kro

  Vi har anskaffet os et kassesystem fra EBM Scandinavia, fordi det passer til vores krav og behov. Vi hørte fra folk i branchen, at de var rigtige glade for deres system, som de har fået leveret af EBM, om derfor valgte vi at handle med EBM.

  Vores krav til kassesystemet var at restauranten skulle være visualiseret, så det er nemt og hurtigt at gå til og fra. EBM Scandinavia har lavet en kasseløsning som passer til netop det vi efterspurgte og gerne vil have. Vi er fuldt ud tilfreds med systemet.

  skaermbillede-2016-04-29-kl-093455.jpg
  Kassesystemet er med til at skabe overblik, eftersom man visuelt kan se restauranten og trykke på de funktioner der er ved hvert bord. Derudover er det med til at skabe overblik over arbejdsgangen mellem køkkenet, gulvet og bordene.
 • Osteriet & ko

  Osteriet & ko i Slagelse sælger oste fra det meste af verdenen og det meste efter vægt. Trods den diskrete placering af butikken er der behov for hurtig og nem ekspedition for at kunne følge med kunderne. Q-TOUCH 10 med integreret vægt og Betalingsterminal løser opgaven og med QPROG kan kontoret lave prisrettelser og trække rapporter elektronisk. 

  Rugvænget 18C,
  4200 Slagelse

  ost-og-ko.png