masterpos.png

Det komplette POS system til detailbranchen

Overskuelig og brugervenlig løsning, der optimerer din forretningsgang. Integration med regnskabsprogram e-conomic mindsker det manuelle arbejde, så du kan fokusere på dine kunder.
 • Vi valgte EBM’s kassesystem til vores café, på grund af deres service, og så fordi systemet passer til det som vi har behov for.
  Jacob Nielsen, Designmuseets café
 • Vi valgte kassesystemt ud fra det var det mest anvendelig, indenfor vores branche, i forhold til det vi har brug for.
  René Due Jesen, Castenskiold
 • Vi har valgt EBM’s kassesystem til alle vores butikker, da det er det mest moderne system vi har set. Det er nemt at bruge og smart til en restaurant som os. Kommunikationen mellem køkkenet og gulvet er unik, køkkenskærmene hjælper os på mange måder! Derudover er servicen så god, når man ringer til EBM og skal have hjælp. Jeg er så tilfreds.
  Jesper Stevn, Cross Café
 • Jeg har valgt EBM’s løsning, pga servicen og systemet. Det passer nemlig til det jeg har behov for.
  Vibeke Hansen, Herrehuset i Otterup
 • Det var pga nogle ærlige og tiltalende mennesker vi talte med på messen i Herning. Som talte almindelig dansk og ikke teknik sprog, så jeg forstod det hele. Det bedste køb jeg har gjort det er håndterminalen, og det siger jeg til alle.
  Søren Fiil, Hvidsten kro
 • Jamen altså, kasseapparatet i mine øjne det er blodårene i kroppen. Fordi det er kommunikationen til køkkenet, hvor der kommer en bon ud. Det er kommunikationen til baren, det er hele vores safety-net. Jeg stoler på EBM, så derfor valgte jeg deres løsning.
  Christian Bøjlund, Frederiksgade 42
 • EBM kom med en løsning som passede lige til vores behov, derudover er der en rigtig god service, og det er altid hyggeligt at kigge forbi kontoret.
  Sinners Inc
POS.png POS (Point-of-sale)
Med POS systemet får du automatisk backup af alle dine data –og automatisk opdatering af softwaren.
Offline.png Virker offline
Hvis internettet skulle gå ned, får du et sikkert POS system der virker offline.
Rapportanalyse.png Rapportanalyse
Det er muligt for dig at trække stort set alle rapporter ud til videre behandling.
Lagerstyring.png Lagerstyring
Lagerstyring er en vigtig brik for din forretnings succes, hvis du lever af at sælger produkter. Med lagerstyring kan du optimere din forretning og dermed forbedre din indtjening.
Integration.png Integration
Med integrationen fra e-conomic, kan bogføring ske automatisk.
Flyeben.png Webshop
Du kan naturligvis integrere din web-shop med dit POS system, så du undgår dobbeltarbejde og langsommelige arbejdsrutiner.

Fremtidssikret POS System til detailbranchen

POS Systemet fra EBM Scandinavia A/S er til dig, hvor brugervenligheden skal gå hånd i hånd med det visuelle udtryk i butikken. Systemet kræver minimal oplæring, og kan betjenes af stort set alle. POS Systemet giver din forretning en fremtidssikret løsning.

Intelligent backoffice

Med POS systemet bliver indsamlingen af data til en leg. Du kan let få adgang til indsamling af data, og følge med i din forretnings udvikling, hvor som helst uden fysisk at være til stede. 

 

 

 

Kontakt os så vi bedre kan hjælpe dig
Ønsker du at blive ringet op af en konsulent for en uforpligtende snak om vores produkter? Så kontakt os, så vi kan tage en snak om dine behov

Sælg dine produkter online - webshoppen

Du kan naturligvis integrere din web-shop med dit EBM POS system. Derved undgår du dobbeltarbejde og langsommelige arbejdsrutiner. Med det samme placeres dine web-ordrer i EBM til videre behandling, så du kan spare tid. Du undgår at skulle bruge tid på at indtaste ordrerne manuelt eller importere komplicerede filer.

Variantstyring

I en tøjforretning er en af de vigtigste funktioner, at have styr på de forskellige variationer af det samme produkt, butikken har på lager. Derved kan man hurtigt bestille flere varer hjem fra leverandøren, og undgå at miste salg. 

 

App Løsninger

Vi arbejder løbende på at lave integrationer, som hjælper Jer og Jeres kunder. Er du interesseret i en integration så kontakt os.
mobilepay.png MobilePay
nets.png Nets Integration
e-conomic.png e-conomic
untill250x250.png Webmanagement
navision c5 .png Navision C5
Proløn.png Proløn
WooCommerce.png Woo Commerce
Prestashop.png PrestaShop
Orderman.png Orderman
Crave.png Crave
Dataløn.png Dataløn
Ur smart butler.png Your Smart Butler
Easyday.png Easyday
Easytablet9.png EasyTable Booking
Q Label.png QLabel
Q EJV.png EJournal View
Qprog.png QProg

Genåbning af kundebon

Med POS systemet fra EBM Scandinavia A/S er det muligt at genåbne en bon via en scanner, hvis kundens bon skal rettes.

Flerstyksrabat

Ved hjælp af POS systemet kan du holde styr på alle dine rabatter. Kunden vil derfor altid få produktet til den korrekte pris. f.eks hvis du har tilbud på 3 stykker, så beregner systemet helt automatisk rabatten.

Kontakt os så vi bedre kan hjælpe dig
Ønsker du at blive ringet op af en konsulent for en uforpligtende snak om vores produkter? Så kontakt os, så vi kan tage en snak om dine behov

Gavekort

Du har nu mulighed for at udstede gavekort og tilgodebeviser direkte i systemet med et enkelt tryk på skærmen.

Ved at lade EBM POS system udstede gavekort og tilgodebeviser, bevarer du altid overblikket over udstedte gavekort og tilgodebeviser.

Rapporter

EBM Scandinavia A/S har forskellige rapporter som kan hjælpe dig i hverdagen. Det gør det nemmere at træffe de rette beslutninger i forhold til det du har behov for i forbindelse med lager, udsalg, bemanding og meget mere.