Opret din indløsningsaftale hos Teller (Nets) igennem EBM Scandinavia A/S og spar penge.

 

Hvad er en indløsningsaftale? 
En indløsningsaftale er den aftale der indgås mellem en forretning og indløser. Det er denne aftale, der gør det muligt at benytte betalingskort. 

Indløsningsaftalen er den aftale der gør, at du kan tage imod betalingskortkort i din forretning, og det er er også her du afgør, hvilke kort du vil modtage. En indløsningsaftale er også kendt af nogen som en kortaftale. Du kommer ikke udenom aftalen, hvis du vil modtage betalingskort i din forretning.

Hvad får du ud af at lave din indløsningsaftale igennem vores link på hjemmesiden?

Du vil stadig blive sendt over til Nets’ hjemmeside, men du sparer 1.190,00 kr. i oprettelsesgebyr samtidig med at du sparer 92,00 kr. om måneden i ekspeditionsgebyr.

Hvorfor?

Fordi vi er samarbejdspartnere med Nets, og har været det igennem mange år, hvilket vi er meget glade for.

1190 92 måneden

 

 

Hvad er en indløsningsaftale?

En indløsningsaftale er aftalen mellem en forretning og en dankortterminalsudbyder. Denne aftale gør det muligt at for forretningen at tage imod betalingskort.

Alle der vil tage imod betalingskort, skal have oprettet en sådan aftale. Du bestemmer selv hvilke betalingskort du vil modtage. Du kender måske denne aftale som en kortaftale – det er det samme.

Hvad er fordele for dig ved at oprette din indløsningsaftale via linket på vores hjemmeside?

Du bliver videresendt til Nets hjemmeside – men du sparer 1.190,00 kr. i oprettelsesgebyr, og du sparer 92,00 kr. om måneden i ekspeditionsgebyr.

Hvorfor?

Vi er samarbejdspartnere med Nets – og har været det i mange år – og det skal komme vores kunder til gode.

 

Opret indløsningsaftale