Q11x620.png

Kasseapparat

Her finder du vores udvalg af kvalitets kasseapparater fra Quorion. Hos os tilbyder vi både det helt traditionelle kasseapparat og et kasseapparat med touch display. Hos EBM Scandinavia A/S får du hjælp til at vælge den helt rigtige model. Vi har over 40 års erfaring i både opsætningen og programmering af disse. Find bl.a. kasseapparat til butik, restaurant mm. Vores nyere kasseapparat har selvfølgelig touch. Du er garanteret en professionel rådgivning, når du skal vælge et kasseapparat der passer til dit behov. Alle vores kasseapparater opfylder skats krav.

Kasseapparat med touch skærm

EBM's touch terminaler er blandt landets bedste - med touchskærme lige fra 9 tommer til 16 tommer. Et komplet kasseapparat fra Quorion til initiativrige restaurant- eller detailhandel butiksejere, der er på udkig efter fleksibilitet, som behøver et moderne kasseapparat. 

EBM Q-Touch kasseapparat er fuldt tilpasset efter dine ønsker, og stadig simple at bruge. Du kan nemt tilpasse kasseapparatet til enhver type restauration, detailhandel eller scanning system. Yderligere genererer vores dynamiske software en kompatibel omgivelse for en bred vifte af ekstra udstyr. Det er nøjagtig denne alsidighed og kvalitet, der har gjort os succesfulde blandt vores kunder. Kasseapparatet er designet til at hjælpe din forretnings funktion smertefrit ved at yde effektiv terminalbetjening og præcise ledelses rapporter. Opstart er hurtigt og nemt, og stadig er der mange muligheder, der kan tilføjes eller korrigeres, så du kan tilpasse din betjening for maksimal produktivitet.

Kasseapparat Q-Touch 16

EBM Q-touch 16 er top moderne og udstyret med en 16" touchskærm.

Kasseapparatet, som er fantastisk fleksibelt, kan leveres til de fleste brancher, der behøver et moderne kasseapparat. Terminalen er RAM baseret for maksimal driftsikkerhed. Det indstillelige stativ gør, at alle betjeninger uanset længde har en ergonomisk rigtig arbejdsindstilling. Q-touch 16'eren er driftsikker, lynhurtig og er nem at bruge. Det perfekte match til den moderne forretning.

Kasseapparatet Q-touvch 16 kan integreres med e-conomic. Integrationen giver dig mulighed for at salgsdata kan overføres til e-conomics økonomi system direkte.

Øvrigt:

 • Q-16 kan naturligvis sammenkobles med  Betalingsterminal - Vægt -  scanner - håndterminaler - Slipprinter -A4 printer - etc.
 • Passer til følgende brancher med specialdesignet programmer
 • Bager - Restauranter/Caféer - Tøjbutikker - Kantiner - Slagtere - etc.

Kasseapparat INViCTUS

Den næste POS-generation er her. INViCTUS tilbyder de samme eftertragtede funktioner og driftsfilosofi som QUORiONs gennemførte QTouch-serie. Den kombinerer de nyeste hardwarestandarder i et ergonomisk design. Højopløsnings (Full-HD) berøringsskærm med 16: 9 bredformat der præsenterer information tydeligt, selv fra forskellige synsvinkler. Juster skærmen efter behov for at maksimere komforten. Den lyse 15,6 tommer kapacitive berøringsskærm giver mulighed for intuitiv menu bestilling, og fremskynder salget.

Skærmen giver også bedre beskyttelse mod indtrængen af ​​snavs, støv og væske end de fleste andre typer berøringsskærme. Dens stabile og stærke metalfod gør INViCTUS til den ideelle løsning til alle salgssteder.

Med INViCTUS er der mulighed for integration med e-conomic.

Øvrigt:

 • INViCTUS kan naturligvis sammenkobles med  Betalingsterminal - Vægt -  scanner - håndterminaler - Slipprinter -A4 printer - etc.
 • Passer til følgende brancher med specialdesignet programmer
 • Bager - Restauranter/Caféer - Tøjbutikker - Kantiner - Slagtere - etc.

Kasseapparat Q-TOUCH 9

Q-Touch9'eren er den kompakte løsning med høj fleksibilitet. Med indbygget printer har du altid bonen lige ved hånden og med de mange valg muligheder kan touch kasseapparatet tilpasses præcis til dig. 

Q-Touch9'en er top moderne og passer til de fleste brancher. Q-touch9'eren er driftsikker, lynhurtig og er nem at bruge. Det perfekte match til den moderne forretning. 

Q-Touch9'eren kan integreres med e-conomic, hvor salgsdata kan overføres til e-conomics økonomi system direkte.

Øvrigt:

 • Q-9 kan naturligvis sammenkobles med Betalingterminal - Vægt - scanner - håndterminaler - Slipprinter - A4 printer - etc.
 • Passer til følgende brancher med specialdesignet programmer
 • Bager - Restauranter/Caféer - Tøjbutikker - Kantiner - Slagtere - etc

 

 

Kasseapparat Q-TOUCH 11

EBM Q-Touch 11 er den ideelle løsning på detailhandelen, hvor "pladsen er trang"

Kompakt alt-i-én løsning, uden at gå på kompromis med ydelse og funktionalitet. Drag fordel af en skræddersyet løsning, -lige maget om man er detail butik, restaurant, bar eller bager. Det forud installeret QMP POS Software kan let tilrettes de behov og krav jeres virksomhed måtte have. 

Med kasseapparatet Q-Touch 11 er der mulighed for at integrerer med e-conomic.

Øvrigt:

 • Q-11 kan naturligvis sammenkobles med  Betalingsterminal - Vægt - scanner - håndterminaler - Slipprinter - A4 printer - etc.
 • Passer til følgende brancher med specialdesignet  programmer
 • Bager - Restauranter/Caféer - Tøjbutikker - Kantiner - Slagtere - etc.
Kontakt os så vi bedre kan hjælpe dig
Ønsker du at blive ringet op af en konsulent for en uforpligtende snak om vores produkter? Så kontakt os, så vi kan tage en snak om dine behov

Hos EBM har vi et bredt udvalg af kasseapparater

Vores serie af det traditionelle kasseapparat er fuldt tilpasselige og med enkelt betjening. Vores kasseapparat kan nemt tilpasses til enhver type restaurantbranche, detailhandel og scannings system. Desuden tilbyder vi en bred vifte af eksterne enheder, der nemt kan tilkobles vores traditionelle kasseapparater. Det er netop den alsidighed og kvalitet, der har gjort os til en succes blandt vores kunder. 

 

Kasseapparat QMP 18

EBM QMP18 er det fleksible kasseapparat til mindre butikker. EBM QMP 18 er udstyret med en "light" version af QMP Software, hvor kun de funktioner som du rent faktisk har brug for, gør det nemt at betjene. 

EBM QMP18 har masser af funktioner, og rigelig tilslutningsmuligheder for eksterne enheder trods sin lille størrelse. du kan blandt andet tilslutte pengeskuffe, vægt scanner, ekstra display osv. 

 

 

Kasseapparat CR-50

CR-50 Er den udvidet version af CR-21 Modellen. Med grafisk LCD display for og bag. EBM CR-50 er dit svar, hvis du behøver et kasseapparat med basis funktioner og samtidig fylder lidt på disken.

Moderne funktionaliteter gør, at du kan skræddersy EBM CR-50 til dine behov - Grafisk logo på bonen, 58 mm samt 9 linjers tekst i toppen og bunden af bonen. Mulighed for scanner samt betalingsterminal. Med den nye betalingsterminal fra NETS ICT 250 Viking med NCF læser, og med en tranktionstid på ca. 1 sekund er det en af markedets hurtigste maskiner.

 

E-conomic til Quorion

Med et kasseapparat fra den tyske producent Quorion, har du mulighed for en integration mellem dit kasseapparat og regnskabsproducenten e-conomic. E-conomic er en super brugervenlig softwareløsning som passer til restaurations- og detailbranchen.

Med applikationen sparer du tid på den daglige bogføring, da applikationen sørger for automatisk bogføring fra kassen.