UnTill Kassesystem
Løsning til restaurationsbranchen
  • Split regningen blandt dine gæster
  • Driftsikkert, nemt og hurtigt
  • Integration med e-conomic
  • Tablets funktionalitet
untill.png
EBM POS system
Løsning til detailbranchen
  • Intelligent backoffice
  • Lagerstyring
  • Løsningen kan omfatte POS (Point-of-Sale)
  • Leverandørstyring
Læs mere
KASSESY.png
Untillvideo.png

UnTill kassesystem

Funktionerne i EBM UnTill® er lette at anvende. Ordreskærmen er opdelt i varegrupper og varer. Når du vælger en varegruppe, vises automatisk alle tilgængelige muligheder for denne varegruppe. Det kan ikke blive lettere. At sende en bestilling til køkkenet er let, alt er placeret lige ved dine fingre. Det er således et perfekt kassesystem til butik.

Business intelligence

Med et business intelligence værktøj fra EBM som Webmanagement fra unTill, får du mulighed for at nærstudere dine salgstal.
Backoffice mobil.jpg

Backoffice system

Med backoffice til UnTill har du mulighed for at indsamle alt data i real time. Du kan følge med i din forretnings udvikling, og få adgang hvor som helst.
Backoffice2.jpg

E-conomic integration

Med e-conomic integration opnår du fordele som: Undgå dobbeltarbejde, bedre økonomisk overblik, besparelser på bogholderi/revisor.
e-conomic integration kopi12.png
Kontakt os så vi bedre kan hjælpe dig
Ønsker du at blive ringet op af en konsulent for en uforpligtende snak om vores produkter? Så kontakt os, så vi kan tage en snak om dine behov

Funktioner til EBM MasterPos

EBM POS kassesystem. Lad teknologien arbejde for dig.

Er du træt af komplicerede IT systemer, som lover at forenkle dine forretningsprocesser, men som i værste fald ændrer dit fokus fra kundesalg til IT support.

EBM POS kassesystem danner bro mellem de daglige forretningsprocesser i din virksomhed og henvender sig til et bredt spektrum indenfor detailbranchen. 

Vi har specifikt designet EBM POS systemet til et utrolig brugervenlig touch POS system, der med sin enkelthed optimerer den del af forretningsprocessen, der foregår i forretningen. POS systemet er stabilt samt yderst fleksibelt.

Lagersystem

Lagerstyring har aldrig været lettere. Lagerstyring er vigtigt for at du kan optimere din forretning og forbedre din indtjening.
Lagerstyring 123.png

Rabat

Lad EBM holde styr på alle dine rabatter, så kunden altid får produktet til den korrekte pris.
Rabat2.png

Onlineshop

Med dit EBM POS system kan du naturligvis integrere din web-shop til POS system, så du undgår dobbeltarbejde.
Webshop.png