Nyheder

Food Expo 2022 I Herning Messecenter!

7. januar 2022

D. 27-29 Marts 2022 kan du møde EBM på MCH Messecenter Herning til Nordens vigtigste fagmesse, Foodexpo for 9. gang.

Kom og snak med vores dygtige salgskonsulenter på stand K 8220, hvor vi vil være til stede med over 40 års erfaring. Vi glæder os til at byde dig velkommen og få en god snak om vores produkter. På standen vil der naturligvis være mulighed for at prøve mange af vores flotte kvalitetsprodukter, hvor vores dygtige salgspersonale beredvilligt giver gode råd og vejledning.

 

Ny Quorion POS: INViCTUS

8. januar 2021

Den næste POS-generation er her. INViCTUS tilbyder de samme eftertragtede funktioner og driftsfilosofi som QUORiONs gennemførte QTouch-serie. Den kombinerer de nyeste hardwarestandarder i et ergonomisk design. Højopløsnings (Full-HD) berøringsskærm med 16: 9 bredformat der præsenterer information tydeligt, selv fra forskellige synsvinkler. Juster skærmen efter behov for at maksimere komforten. Den lyse 15,6 tommer kapacitive berøringsskærm giver mulighed for intuitiv menu bestilling, og fremskynder salget.

Skærmen giver også bedre beskyttelse mod indtrængen af ​​snavs, støv og væske end de fleste andre typer berøringsskærme. Dens stabile og stærke metalfod gør INViCTUS til den ideelle løsning til alle salgssteder.

 Se INVICTUS på Kasseapparater