Nyheder

Nye krav til kasseapparater

28. august 2023

Har du en butik indenfor en af disse faggrupper: Cafeer, pizzeriaer, isbutikker, kiosker, grillbarer, pubber, natklubber og barer – med en omsætning under 10 mio. kr. om året- så skal du fra 1. januar 2024, bruge et kasseapparat, der kan producere en elektronisk journal i SAF-T format. Samtidigt bliver det lovpligtigt at betalingsterminaler skal være integreret med kasseapparatet.

 

Hvis du er omfattet af de nye lovkrav og dit kasseapparat ikke kan udlevere disse data, hvis SKAT kommer på besøg, kan du blive pålagt en bøde på op til 10.000,00 kr.

 

Du er velkommen til at kontakte os på 70 999 888, hvis du har brug for at høre mere om en digital kasseløsning, der opfylder de lovpligtige krav fra SKAT

Ny Quorion POS: INViCTUS

8. januar 2021

Den næste POS-generation er her. INViCTUS tilbyder de samme eftertragtede funktioner og driftsfilosofi som QUORiONs gennemførte QTouch-serie. Den kombinerer de nyeste hardwarestandarder i et ergonomisk design. Højopløsnings (Full-HD) berøringsskærm med 16: 9 bredformat der præsenterer information tydeligt, selv fra forskellige synsvinkler. Juster skærmen efter behov for at maksimere komforten. Den lyse 15,6 tommer kapacitive berøringsskærm giver mulighed for intuitiv menu bestilling, og fremskynder salget.

Skærmen giver også bedre beskyttelse mod indtrængen af ​​snavs, støv og væske end de fleste andre typer berøringsskærme. Dens stabile og stærke metalfod gør INViCTUS til den ideelle løsning til alle salgssteder.

 Se INVICTUS på Kasseapparater