EBM Scandinavia sælger elektroniske kasseapparater med tilbehør

EBM Scandinavia A/S har fra starten haft stigende vækst, og er en attraktiv samarbejdspartner indenfor kasseapparater og betalingsterminaler. I Lystrup, blot 7 kilometer nord for smilets by Aarhus, ligger vores hoved domicil. Vores afdelingskontor i Rødovre ligger kun 10 kilometer vest for København.

EBM Scandinavia A/S blev stiftet i 1980 af Flemming Nissen og er blevet en af branchens største succeser. Først og fremmest fordi vi har et stærkt produktudvalg og nogle dygtige, entusiastiske medarbejdere. Derudover har vi gennem årene opbygget et solidt netværk på over 30 forhandlere fordelt over hele Danmark, så service og tilbehør aldrig er langt væk.

Lige siden de første produkter der var elektroniske kasseapparater og tilbehør til disse, er vores sortiment stille og roligt blevet udvidet, og vi kan dække behovene for langt de fleste brancher og skræddersyer i dag specifikke kundeløsninger efter dine behov og ønsker.

Vores hovedområder dækker detail og restaurations branchen, især til små og mellemstore virksomheder, men vi har også leveret unikke brancheløsninger til f.eks rederier, forlystelsesparker, hoteller, museer osv. Vi kan kort sagt levere alt fra små kasseapparater til skræddersyede totalløsninger til alle brancher.

Hos EBM Scandinavia A/S lægger vi vægt på kvalitet, service og produktkendskab. Derfor finder du ikke os blandt de billigste på markedet, til gengæld kan du regne med at vi er der, når du har brug for det. Også i fremtiden.

Vision

EBM Scandinavia A/S Vision er at være eneleverandør til kunder i vores markedssegmenter med et udvalg af produkter designet til at forøge effektiviteten og brugervenligheden i kundernes dagligdag.

Mission

Vores mission er at have en finger på udviklingen, så vi er en professionel sparringspartner for vores kunder. Det gælder også i EBM regi, hvor vi bestræber os på at have de nye teknologier, så vi kan have den bedste styring af service og support. Vores firmaprofil afspejles i vores slogan ”Making Your Business Our Business” - vi slutter ikke en ordre, men starter et samarbejde.

ebm-still.png
Hvem er vi?