untill.png

Det komplette kassesystem til restaurationsbranchen

UnTill er vores topprodukt til restaurationsbranchen. Applikationen er super brugervenlig og intuitivt opbygget. At modtage bestillinger, gøres nærmest til en leg. Det betyder at oplæring af nye medarbejdere er nemt. EBM's kassesystem er lige anvendeligt, om du har ansvaret for én restaurant, eller en kæde af restauranter.
Kontakt os så vi bedre kan hjælpe dig
Ønsker du at blive ringet op af en konsulent for en uforpligtende snak om vores produkter? Så kontakt os, så vi kan tage en snak om dine behov

Udvalg af Kunder

 • Vi valgte EBM’s kassesystem til vores café, på grund af deres service, og så fordi systemet passer til det som vi har behov for.
  Jacob Nielsen, Designmuseets café
 • Vi valgte kassesystemt ud fra det var det mest anvendelig, indenfor vores branche, i forhold til det vi har brug for.
  René Due Jesen, Castenskiold
 • Vi har valgt EBM’s kassesystem til alle vores butikker, da det er det mest moderne system vi har set. Det er nemt at bruge og smart til en restaurant som os. Kommunikationen mellem køkkenet og gulvet er unik, køkkenskærmene hjælper os på mange måder! Derudover er servicen så god, når man ringer til EBM og skal have hjælp. Jeg er så tilfreds.
  Jesper Stevn, Cross Café
 • Jeg har valgt EBM’s løsning, pga servicen og systemet. Det passer nemlig til det jeg har behov for.
  Vibeke Hansen, Herrehuset i Otterup
 • Det var pga nogle ærlige og tiltalende mennesker vi talte med på messen i Herning. Som talte almindelig dansk og ikke teknik sprog, så jeg forstod det hele. Det bedste køb jeg har gjort det er håndterminalen, og det siger jeg til alle.
  Søren Fiil, Hvidsten kro
 • Jamen altså, kasseapparatet i mine øjne det er blodårene i kroppen. Fordi det er kommunikationen til køkkenet, hvor der kommer en bon ud. Det er kommunikationen til baren, det er hele vores safety-net. Jeg stoler på EBM, så derfor valgte jeg deres løsning.
  Christian Bøjlund, Frederiksgade 42
 • EBM kom med en løsning som passede lige til vores behov, derudover er der en rigtig god service, og det er altid hyggeligt at kigge forbi kontoret.
  Sinners Inc
tilpas ikon hvid .png Tilpasses let
Hver separat database kan konfigureres og tilpasses din virksomhed. Du vælger hvad der skal vises, og hvem der skal have adgang til at benytte bestemte funktioner.
procent ikon hvid.png Statistik
Let tilgængelige beregning af din nuværende lønprocent, køkkenprocent, DB1 og DB2, du har muligheden for at agere med det samme.
Flyeben.png Driftsikker
EBM unTIill® er ekstremt driftsikkert, da man ikke er afhængig af en central database eller server i modsætning til traditionelle restaurations løsninger
Skruenøgle.png Menu styring
Håndtering af 12 retters menu med multichoice spørgsmål på f.eks. hver enkelt ret.
Rapportanalyse.png Send regning
Opret selvskabsfakturaen on the fly, og send den evt. per mail til kunden med det samme.
POS.png Simpel
Du får et overskueligt, let, moderne og intuitivt kassesystem.

Skræddersyet til restaurationsbranchen

UNTILL® er skræddersyet til restaurationsbranchen, og vi ved at kassesystemet er hurtigt, stabilt og nemt at gå til. Vi forstår at formidle kundens ordre videre i systemet på en elegant og praktisk måde. Det gælder lige fra det elektroniske menukort, til den håndholdte tjenerterminal, videre til køkkenet, som er opdelt i flere ansvarsområder med hver sin køkkenskærm. Eller webshop takeawayordren, som bliver behandlet automatisk efter et fast defineret regelsæt og sendt videre til køkkenet med det korrekte afhentningstidspunkt.

Split regningen

EBM Scandinavia A/S gør det det nemt at dele regningen op for dine gæster. Det er slut med at finde lommeregneren frem. Du kan selvfølgelig også dele hele flasker.

Håndterminaler

Hos EBM Scandinavia A/S er der mange muligheder for at få tilkoblet en håndterminal til dit kassesystem. Blandt andet er der udviklet apps til iOS, Android, Windows CE og Orderman til dette.

Håndterminalen fra Orderman er specialudviklet til restaurationsbranchen. Håndterminalen imødekommer alle de udfordringer, man som restauratør kan opleve i hverdagen. Orderman 7 kan blandet andet tabes fra 1,22 meters højde uden skade, displayet kan læses i direkte sollys, og batteriet holder i op til 18 timer. 

Læs meget mere om den nye håndterminal fra Orderman her: NCR Orderman 7

 

 

Kontakt os så vi bedre kan hjælpe dig
Ønsker du at blive ringet op af en konsulent for en uforpligtende snak om vores produkter? Så kontakt os, så vi kan tage en snak om dine behov

Backoffice

Med EBM Scandinavia A/S får du mulighed for at indsamle data i real time, som du kan få adgang til hvor som helst. Det giver dig den fordel, at du hele tiden kan følge med i udviklingen i din forretning uden fysisk at være til stede.

Brugergrænsefladen på EBM Scandinavia A/S UnTill® back-office er det samme som Microsoft Windows brugergrænsefladen. Det er klart, logisk og flot struktureret. Det gør ændring af varer, priser eller beskeder til en barneleg. Når du er i stand til at klare det selv, betyder det mere fleksibilitet, mere effektivitet, og lavere omkostninger.

Webmanagement

UNTILL® Webmanagement er et business intelligence værktøj, hvor du kan nærstudere dine salgstal. Lav dine egne rapporter, sammenlign butikker, kreer dine dashboards, ændre en varepris og følg omsætningen i realtime kontra sidste års omsætning, og meget mere. UNTILL® Webmanagement er en webbaseret cloud-tjeneste, som kan tilgås fra en internetbrowser eller fra UNTILL® Webmanagements app - hvor som helst, når som helst.

  

App Løsning

Hos EBM arbejder vi løbende på at lave integrationer som hjælper dig og dine kunder. Kontakt os hvis du har et ønske til en integration.
Mobilepay POS.png MobilePay
nets.png Nets integration
e-conomic.png e-conomic
untill250x250.png Webmanagement
navision c5 .png Navision & C5
Proløn.png Proløn
WooCommerce.png Woo Commerce
Prestashop.png PrestaShop
Orderman.png Orderman
Crave.png Crave
Dataløn.png Dataløn
Ur smart butler.png Your Smart Butler
Easyday.png Easyday
Easytablet9.png Easy Table Booking
Q Label.png QLabel
Q EJV.png EJournal View
Qprog.png QProg
Umbraco.png Umbraco
AK Techotel.png AK Techotel
SuperB.png Dinersuperb
Planday med kant.png Planday
caleasy.png Calcueasy
Hoist.png Hoist Group

Lagerstyring

Aldrig har det været lettere at holde lageret opdateret. Uden besvær har du overblik over den aktuelle lagerstatus direkte på varetasterne. Med EBM Scandinavia A/S' lagersystem bliver der automatiske trukket en flaske vin fra lageret, når du har solgt det antal glas, som flasken indeholder.

Slut med manuel bogføring

UNTILL® e-conomic integration er en 100 % integration mellem de to systemer, hvor dataene kan synkroniseres i real-time eller efter eget valg. Det vil sige at kasseomsætning, kasseafstemninger, kassedifferencer, salg, kundekartotek mm. altid er 100 % opdateret!

Med integrationen fra e-conomic, får du en integration som imødekommer alle din bogholder og revisors krav. Dette gør din daglige bogføring legende let. Den daglige bogføring af alle typer salg sker automatisk, og sparer dig tid for at skulle indtaste manuelt.

Hvis du vil læse mere om e-conomic app’en, så klik her http://www.e-conomic.dk/apps/untill/

Køkkenskærm - Giv køkkenet besked

Nu modtager du Bar/køkkenbeskederne på en ny og elegant måde, som giver dig nogle helt nye muligheder/værktøjer til at holde overblikket i et travlt miljø. Hvordan fortæller jeg Peter eller runneren, at bord 2 er klar? Hvad laver mit køkkenområde, hvad laver de andre, hvordan korrigerer vi det på en effektiv måde? Det er ting som UnTill håndterer på en elegant og effektiv måde. Disse ting danner selvfølgelig også grundlag for statistik.

Online Takeaway

Med EBM Takeaway har du mulighed for at dine kunder kan bestille Takeaway online, direkte fra restaurantens egen hjemmeside. Herefter vil bestillingen automatiske blive registreret på kassesystemet, samtidig med at ordren bliver printet i køkkenet, med navn på kunden og afhentningstidspunktet.

Med EBM's Takeaway løsning kan modulet løbende opdateres med hensyn til maks antal bestillinger indenfor et givent tidsrum. På den måde undgår du at tage mod bestillinger, du ikke kan nå at lave. Læs mere her

UnTill Loyalitet Program

UnTill Loyalitet Program giver dig en række nye muligheder for at skabe mersalg i din forretning. Du kan nu tilbyde dine kunder et magnetkort med jeres logo påtrykt. Kortet kan konfigureres på flere forskellige måder, som vist i listen nedenstående:

 • Rabat/VIP kort:
  Mulighed for at differentiere rabatterne ned på den enkelte vare.
 • Gavekort
  Deponering af penge på et kort, hvorefter kortet kan bruges til betaling.
 • Personale og firmakort
  Et kreditkort hvorpå man kan definere en max. kredit. Kortet kan også kombineres med differentierede rabatter.
 • Loyalitetspoint
  Kan konfigureres på to måder:
  1. Loyalitetspoint optjenes via varekøb. Pointene kan bruges ved køb af udvalgte pointvarer.
  1. Loyalitetspoint optjenes via varekøb. Pointene omregnes til penge via en fast kurs og kan bruges ved køb af alle varer. Udbetales ikke kontant