qtouch12 (1).jpg

Den komplette kasseløsning til specialbutikken

Den komplette kasseløsning til specialbranchen er overskuelig og brugervenlig, og er med til at optimere din forretningsgang.
 • Vi valgte EBM’s kassesystem til vores café, på grund af deres service, og så fordi systemet passer til det som vi har behov for.
  Jacob Nielsen, Designmuseets café
 • Vi valgte kassesystemt ud fra det var det mest anvendelig, indenfor vores branche, i forhold til det vi har brug for.
  René Due Jesen, Castenskiold
 • Vi har valgt EBM’s kassesystem til alle vores butikker, da det er det mest moderne system vi har set. Det er nemt at bruge og smart til en restaurant som os. Kommunikationen mellem køkkenet og gulvet er unik, køkkenskærmene hjælper os på mange måder! Derudover er servicen så god, når man ringer til EBM og skal have hjælp. Jeg er så tilfreds.
  Jesper Stevn, Cross Café
 • Jeg har valgt EBM’s løsning, pga servicen og systemet. Det passer nemlig til det jeg har behov for.
  Vibeke Hansen, Herrehuset i Otterup
 • Det var pga nogle ærlige og tiltalende mennesker vi talte med på messen i Herning. Som talte almindelig dansk og ikke teknik sprog, så jeg forstod det hele. Det bedste køb jeg har gjort det er håndterminalen, og det siger jeg til alle.
  Søren Fiil, Hvidsten kro
 • Jamen altså, kasseapparatet i mine øjne det er blodårene i kroppen. Fordi det er kommunikationen til køkkenet, hvor der kommer en bon ud. Det er kommunikationen til baren, det er hele vores safety-net. Jeg stoler på EBM, så derfor valgte jeg deres løsning.
  Christian Bøjlund, Frederiksgade 42
 • EBM kom med en løsning som passede lige til vores behov, derudover er der en rigtig god service, og det er altid hyggeligt at kigge forbi kontoret.
  Sinners Inc
Flyeben.png Brugervenligt
Kasseløsningen fra EBM har en super brugervenlighed.
tilpas ikon hvid .png Specifikke løsninger
Mulighed for at lave specifikke kasseløsninger, hvis du har særlige behov.
Rapportanalyse.png Motivation af medarbejder
Nu kan du let lede og motivere dine medarbejdere, når du får et nøjagtigt overblik over deres daglige arbejde.
del regningen hvid.png Gavekort
Gavekortløsningen fra EBM håndterer det hele automatisk og sørger også for at salget af et gavekort bliver bogført korrekt.
Kundestyring.png Forhandlere
EBM sælges og supporteres via uddannede og certificerede forhandlere.
POS.png Simpel
Du får et overskueligt, let og intuitivt kasseløsning.

Skræddersyet til specialbutikken

Har du en specialbutik, så kan EBM Scandinavia A/S være din kommende leverandør af software til din moderne kasseløsning.

EBM Scandinavia er desuden både et godt valg til enkeltbutikker, og til kæder af specialbutikker. Kasseløsningen omfatter en lang række af funktioner, som dækker de fleste behov og kan desuden suppleres med kundetilpasninger i form af integrationer. Du får altså en kasseløsning som skræddersys til dine behov.  

Økonomi integration med EBM Scandinavia A/S

Du sparer tid på den daglige bogføring med integrationen fra e-conomic. Bogføringen sker automatisk af alle typer salg, og integrationen med e-conomic imødekommer alle kravene hos din bogholder og revisoren. 

Hvis du gerne vil vide mere om e-conomic app’en, så klik her http://www.e-conomic.dk/apps/untill/  

Kontakt os så vi bedre kan hjælpe dig
Ønsker du at blive ringet op af en konsulent for en uforpligtende snak om vores produkter? Så kontakt os, så vi kan tage en snak om dine behov

Hvorfor passer EBM's kasseløsning godt til specialbutikker?

Hurtige transaktionstider medfører, at du kan betjene kunder hurtigt og effektivt. Kommer dine kunder i grupper er dette helt centralt for butikkens flow.

Med en kasseløsning fra EBM Scandinavia A/S kan du nemt printe prismærker ud, så du kan mærke de ønskede varer i butikken. Kasseløsningen kan opsættes med genveje til produkter og produktgrupper, så du hurtigt kan navigere ind til dine mest solgte varer.

Vægt betaling

Med en løsning fra EBM Scandinavia A/S får du automatisk overførsel af vægt til dit kasseløsning. Vi har flere forskellige modeller, til netop det du har behov for.