• del_1.png
 • del_2.png
 • del_3.png

Takeaway eller hjemmeside løsning?

EBM tilbyder nu en unik løsning, hvis du har mange online ordrer. Med vores takeaway system registreres kundens bestilling automatisk på kassen. Derved slipper du for manuelt at taste bestillingsordren, og sparer derfor tid. Mens ordren bliver registreret på kassen, bliver der samtidigt printet en bestillingsordre ud i køkkenet med informationer på bestillingen, samt tidspunktet for enten afhentning eller levering.
 • Vi valgte EBM’s kassesystem til vores café, på grund af deres service, og så fordi systemet passer til det som vi har behov for.
  Jacob Nielsen, Designmuseets café
 • Vi valgte kassesystemt ud fra det var det mest anvendelig, indenfor vores branche, i forhold til det vi har brug for.
  René Due Jesen, Castenskiold
 • Vi har valgt EBM’s kassesystem til alle vores butikker, da det er det mest moderne system vi har set. Det er nemt at bruge og smart til en restaurant som os. Kommunikationen mellem køkkenet og gulvet er unik, køkkenskærmene hjælper os på mange måder! Derudover er servicen så god, når man ringer til EBM og skal have hjælp. Jeg er så tilfreds.
  Jesper Stevn, Cross Café
 • Jeg har valgt EBM’s løsning, pga servicen og systemet. Det passer nemlig til det jeg har behov for.
  Vibeke Hansen, Herrehuset i Otterup
 • Det var pga nogle ærlige og tiltalende mennesker vi talte med på messen i Herning. Som talte almindelig dansk og ikke teknik sprog, så jeg forstod det hele. Det bedste køb jeg har gjort det er håndterminalen, og det siger jeg til alle.
  Søren Fiil, Hvidsten kro
 • Jamen altså, kasseapparatet i mine øjne det er blodårene i kroppen. Fordi det er kommunikationen til køkkenet, hvor der kommer en bon ud. Det er kommunikationen til baren, det er hele vores safety-net. Jeg stoler på EBM, så derfor valgte jeg deres løsning.
  Christian Bøjlund, Frederiksgade 42
 • EBM kom med en løsning som passede lige til vores behov, derudover er der en rigtig god service, og det er altid hyggeligt at kigge forbi kontoret.
  Sinners Inc

Takeaway online bestilling (Kundevisning)

System uden kommission

EBM’s takeaway system er udviklet så visningen af sitet automatisk tilpasses enten en pc, tablet eller smartphone.

Systemet tager udgangspunkt i look, farver og design fra netop din virksomhed, så det altid fremstår så vidt som muligt i sammenhæng med den hjemmeside, hvorfra kunden tilgår bestilling.

Bestillingsfasen

Vores system er smartphone responsive, hvilket betyder at kunden altid vil opleve at bestillingsfasen passer til kundens enhed (pc, tablet eller smartphone).

Bestillingsfasen har tre nemme trin:

 1. Kunden vælger hvilken restaurant* der ønskes takeaway fra. 
 1. Kunden vælger sin bestilling og går til kassen.
 1. Bestillingen gennemføres og kunden modtager en bekræftelse på mail, samtidig med at bestillingen automatisk registreres på kassen, og en ordre på bestillingen printes i køkkenet.

 

*Hvis der ikke er flere restauranter springes dette trin over.

Kontakt os så vi bedre kan hjælpe dig
Ønsker du at blive ringet op af en konsulent for en uforpligtende snak om vores produkter? Så kontakt os, så vi kan tage en snak om dine behov

Hjemmeside løsning

EBM Scandinavia A/S tilbyder også hjemmeside løsninger til dig, som godt kunne tænke sig en simpel løsning. Løsningen tager udgangspunkt i et look af farver og design som netop du syntes passer til din virksomhed. Der er mulighed for at vise produkter på sitet, hvis det ønskes. Derudover er der en masse muligheder for at udvikle undersider, som du finder relevant.

Står du og godt kunne tænke dig takeaway systemet, men har ingen hjemmeside? Så hjælper EBM med at sammenkoble begge, så du via den simple hjemmeside kan koble takeaway løsningen på.