test.png
Tilbehør
Der findes et bredt udvalg af tilbehør til dit kasseapparat, og vi har derfor mulighed for at tilbyde det, der passer bedst til dit kasseapparat. Udvalget af vores tilbehør er stort og indeholder både computere og monitorer. Fra scannere, vægte, kasseskuffer, printer, tjenerkald og briksystem. Tjek udvalget nedenfor eller ring og hør om, hvilket tilbehør du med fordel kan bruge til dit kasseapparat.
Scanner

Med en scanner fra EBM får du et "værktøj" som er tilkoblet til kasseapparater for at optimere hastigheden af ekspeditionen. Du slipper kort fortalt for at skulle indtaste priserne manuelt. Hvilket betyder, at du kan få flere kunder igennem, samtidig med dine kunder for en bedre oplevelse.

Med en scanner fra EBM, har du mulighed for at se statistikker på hver enkelte indscannet vare. Det giver dig et bedre overblik over dine solgte vare. 

Der er flere forskellige typer scannere til kasseapparater, men vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning, så du er sikker på en optimal løsning. 

Skuffer

Ved at vælge en solid kasseskuffe fra EBM kan du regne med at kvaliteten er i orden. Skufferne er nemme at betjene, og er særdeles robust. På grund af vores forskellige varianter af kasseskuffer, finder vi en god løsning som passer til dine behov. 

Vores kasseskuffer er delt i to typer. Den elektroniske version kan tilsluttes direkte til POS - Systemet. Vores manuelle kasseskuffe åbnes ved at trykke på en knap på fronten af kasseskuffen. 

Bonprinter

Vi tilbyder nogle af verdens hurtigste og driftssikre POS termoprintere. Alle med en stabil udskriftkvalitet. 

Udskriv stregkoder, logoer, marketing budskaber eller kopier af kvitteringer. Vores bonprinter kan 
håndterer alle disse væsentlige opgaver med hastighed og pålidelighed.

Kan fåes også med WiFi, USB og SERIEL.

 

 

Vægte

Hos EBM tilbyder vi to typer af vægte, den integrerede og den manuelle vægt.

Med den integreret vægt til dit kasseapparat, har du mulighed for at kasseapparatet automatisk vejer din vare. Dette gør at du opnår en besparelse af tid, og du altid får den rigtige pris på din vare.

Med den manuelle vægt, har du mulighed for at vejer varen, og derefter indtaste beløbet på dit kasseapparat.

Begge vægte kan bl.a. bruges til:

  • Kød
  • Slik
  • Is
  • Nødder
  • Etc. 

 

 

Briksystem/tjenerkald

Briksystem

Bedre salg og øget kundeloyalitet med briksystemet fra EBM. Briksystemet er en simpel og nem måde at opnå øget salg og kundeloyalitet.

Kunder som modtager en kundebrik, kan vente eller gå et andet sted hen, det er helt op til kunden selv. Medarbejderne trykker så ganske simpelt på en knap på transmitteren for at sende besked til kundebrikken om, at nu er maden klar, og det er tid for kunden at vende tilbage.

Det er ikke nødvendigt at opsætte yderligere transmittere. 

Kundebrikkerne fra EBM er robuste og genopladelige. Der er mulighed for at indsætte eget logo på briksystemet, eller eventuelt logo fra leverandører.

Tjenerkald

Med vores tjenerkald system, udstyres hver tjener med en personsøger. Når gæstens mad er færdig, vibrerer personsøgeren  og tjeneren kan hente gæstens mad. Denne løsning er både nemt, hurtigt og problemfrit.

Med tjenerkald får man en meget effektiv kommunikation mellem personalet uden at det forstyrre gæsterne.

Tjenerkald kræver ingen særlig installation og er enkel og driftsikker. Kaldesystemet kan programmeres trådløst.

Diverse

Bonruller

EBM har papirruller som passer til kasseapparater, dankortterminaler, bonprintere m.m.

Papirtypen i vores papirruller findes i den bedste kvalitet. Vi kører kun med termobonruller af longlife papir, som i dag er det mest anvendte. 

Longlife papirruller sikrer en kvittering, der holder længere. En kvittering der ikke taber skriften ved at ligge i arkivet, i en tegnebog eller som bleger i solen.

Rensekort

Renseprodukter til rensning af alle typer betalingsterminaler og magnetkortsystemer.

Rensekortet fjerne effektivt støv, snavs og metaloxid fra betalingsterminalens chipkontakt. Kortene kan også bruges til rensning af magnetkortlæsere. 

Anvendelse:

1. Indsæt rensekortet i kortlæseren 5-6 gange, på samme måde som du gør med et kreditkort.

2. Fjern og kassér. 

3. Gentag step 1 og 2 hvis nødvendigt.